Ga naar hoofdinhoud

Benieuwd wat Dornstedt Advocatuur voor u kan betekenen? Bent u net ontslagen? Speelt er een conflict op uw werk? Het advocatenspreekuur bij Dornstedt Advocatuur is vrijblijvend en gratis, zodat u informatie kunt inwinnen bij een van onze advocaten of Legal Counsel, zonder dat u meteen (betaald) een advocaat hoeft in te schakelen. Zit u met iets in uw maag? Maak dan een afspraak voor ons advocatenspreekuur.

ADVOCATEN
SPREEKUUR

Ons advocatenspreekuur helpt u onder andere om te onderzoeken of u een advocaat nodig heeft. In veel gevallen kan een onafhankelijk adviesgesprek namelijk al van enorme waarde zijn bij (mogelijke) conflicten. Aan de hand van uw toelichting kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden en de te nemen stappen. In het vrijblijvende adviesgesprek helpen wij u in maximaal dertig minuten graag met vragen die betrekking hebben op arbeidsrecht. Daarbij kunt u onder andere denken aan onderstaande onderwerpen:

 • Arbeidsconflicten
 • Arbeidsomstandighedenregelgeving
 • Arbeidsongeschiktheid / re-integratietrajecten
 • Arbeidsovereenkomsten
 • Arbeidsvoorwaarden / cao / wijzigingen
 • Concurrentie- en/of relatiebeding
 • Ontslag
 • Reorganisatie
 • Transitievergoeding

Wilt u een afspraak maken voor het advocatenspreekuur van Dornstedt Advocatuur? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Uiteraard kunt u ons ook bellen op 0181-760 076

  strijd
  vaardig

  Als we in overleg niet tot een oplossing komen, gaan we de confrontatie niet uit de weg. We zijn strijdvaardig. En vaardig in de strijd…

  Lees meer over onze strijdvaardigheid in het ondernemingsrecht

  toegewijd

  Een juridisch geschil is dikwijls een ingrijpende zaak voor de betrokkenen. Het is belangrijk dat u in zulke gevallen advies kunt inwinnen bij een juridisch adviseur. Een vertrouwenspersoon die u van raad kan voorzien, een luisterend oor heeft en oog voor uw kant van de zaak. Dat doen wij met volledige toewijding. Want elke casus is uniek en vraagt om 100% aandacht.

  Lees meer over onze toewijding bij juridisch advies

  betrokken
  -team-

  Als we voor u vechten, strijden we zij aan zij, rug aan rug. Geloof in de overwinning vraagt om verregaande betrokkenheid. Daar staan we voor. Ons voltallige team heeft de ervaring en bereidwilligheid om – indien nodig – alles uit de kast te trekken om het recht te laten zegevieren.

  Maak kennis met ons team

  Advocaat

  Met recht betrokken

  Back To Top