Ga naar hoofdinhoud

Bianca Bravenboer is Legal Office Associate bij Dornstedt Advocatuur. Van het ontvangen van cliënten en het als eerste aanspreekpunt voor (nieuwe) cliënten fungeren tot het uitwerken van dictaten en het verzenden van (proces)stukken, zonder Legal Office Associate staat ieder advocatenkantoor stil.

Bianca Bravenboer

Hoe is jouw carrière bij Dornstedt Advocatuur gestart?
Ik ben in 2018 bij dit kantoor begonnen. Hiervoor heb ik veertien jaar bij een ander advocatenkantoor gewerkt. Toen mijn vorige werkgever van plan was om met pensioen te gaan, ben ik op zoek gegaan naar vacatures binnen de advocatuur en juist op dat moment kwam er een vacature beschikbaar binnen dit kantoor. Bij het eerste gesprek was het gevoel goed en ben ik hier gaan werken. Tot op de dag van vandaag heb ik hiervan geen spijt.

Waar houd jij je voornamelijk mee bezig?
Samen met Brittany vorm ik het secretariaat en ondersteunen wij samen met Dorien de advocaten en de Legal Counsel. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles administratief op orde is, termijnen worden bewaakt en stukken tijdig worden ingediend. Tevens werken we dictaten uit (die worden ingesproken door middel van een dictaatprogramma) en zijn we het eerste aanspreekpunt voor (nieuwe) cliënten. 

Waarom heb je ervoor gekozen om in de advocatuur te gaan werken?
Na het afronden van mijn opleiding ben ik in deze branche gerold. Het feit dat je mensen kunt helpen sprak (en spreekt) mij erg aan. Een steentje bijdragen aan het oplossen van problemen geeft veel voldoening en de veelzijdigheid van het werk vind ik leuk, geen dag is hetzelfde. 

Waarom denk jij dat cliënten voor Dornstedt Advocatuur kiezen?
Onze betrokkenheid en snel handelen. Het is ons streven om nooit iemand te laten wachten; een cliënt niet op een reactie en een wederpartij niet op opgevraagde stukken of een antwoord. Dat zie je terug in onze aanpak. 

strijd
vaardig

Als we in overleg niet tot een oplossing komen, gaan we de confrontatie niet uit de weg. We zijn strijdvaardig. En vaardig in de strijd…

Lees meer over onze strijdvaardigheid in het ondernemingsrecht

toegewijd

Een juridisch geschil is dikwijls een ingrijpende zaak voor de betrokkenen. Het is belangrijk dat u in zulke gevallen advies kunt inwinnen bij een juridisch adviseur. Een vertrouwenspersoon die u van raad kan voorzien, een luisterend oor heeft en oog voor uw kant van de zaak. Dat doen wij met volledige toewijding. Want elke casus is uniek en vraagt om 100% aandacht.

Lees meer over onze toewijding bij juridisch advies

daad
krachtig

Dornstedt Advocatuur staat voor durf en daadkracht. Wij geloven in het gevecht voor uw recht en gaan niet voor de gemakkelijke deal. Het belang van onze cliënten staat altijd voorop. Dat belang behartigen wij dikwijls door voor u een zo gunstig mogelijke regeling te treffen met de tegenpartij.

Lees meer over onze daadkracht in het arbeidsrecht

Advocaat

Met recht betrokken

Back To Top