Ga naar hoofdinhoud

Krista Yuen-Kwast is verantwoordelijk voor de Financial Accounts bij Dornstedt Advocatuur. Krista is begonnen als secretaresse en beheert nu de volledige financiële administratie van ons kantoor.

Krista Yuen Kwast

Hoe is jouw carrière bij Dornstedt Advocatuur gestart?
Ik ben vanaf 1999 werkzaam voor Michel (daarvoor heb ik nog 2 jaar als secretaresse voor een advocatenkantoor in Rotterdam gewerkt). Michel werkte in die periode als advocaat bij een ander advocatenkantoor. In 2006 ben ik een aantal jaren uit de advocatuur gestapt en heb ik op een makelaarskantoor gewerkt. In 2012 ben ik weer gaan werken voor Michel, die inmiddels dit huidige kantoor was gestart. Ik begon weer als secretaresse en sinds een paar jaar ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie van het kantoor.

Waar houd jij je voornamelijk mee bezig?
Ik beheer de gehele financiële administratie. Dat wil zeggen dat ik alle facturen maak en verstuur aan cliënten. Vervolgens controleer ik of deze betaald worden en stuur ik indien nodig herinneringen. Persoonlijk en/of schriftelijk contact met cliënten komt daarbij veelvuldig voor. 

Daarnaast verwerk ik de uitgaande facturen, betalingen en alle inkomende facturen in de boekhouding, zodat alles op orde is. Ook zorg ik ervoor dat alle medewerkers op tijd hun salaris ontvangen en leveranciers netjes op tijd worden betaald. Jaarlijks worden onder andere door mij de verzekeringen en pensioenen doorgenomen en waar nodig aangepast of gewijzigd. 

Waarom heb je ervoor gekozen om in de advocatuur te gaan werken?
Na mijn mbo-opleiding ben ik een vervolgopleiding gaan volgen tot juridisch secretaresse. Tijdens deze opleiding liep ik stage op een advocatenkantoor in Rotterdam waar ik na mijn stage een baan aangeboden kreeg. Op die manier ben ik in de advocatuur terecht gekomen. 

Waarom denk jij dat cliënten voor Dornstedt Advocatuur kiezen?
Onze advocaten doen alles voor onze cliënten wat binnen hun bereik ligt. Iedereen die op ons kantoor werkt, heeft hart voor de zaak. De betrokkenheid en verantwoordelijkheid van al mijn collega’s vind ik mooi. Dit maakt ons op alle gebieden een sterk team.

strijd
vaardig

Als we in overleg niet tot een oplossing komen, gaan we de confrontatie niet uit de weg. We zijn strijdvaardig. En vaardig in de strijd…

Lees meer over onze strijdvaardigheid in het ondernemingsrecht

toegewijd

Een juridisch geschil is dikwijls een ingrijpende zaak voor de betrokkenen. Het is belangrijk dat u in zulke gevallen advies kunt inwinnen bij een juridisch adviseur. Een vertrouwenspersoon die u van raad kan voorzien, een luisterend oor heeft en oog voor uw kant van de zaak. Dat doen wij met volledige toewijding. Want elke casus is uniek en vraagt om 100% aandacht.

Lees meer over onze toewijding bij juridisch advies

daad
krachtig

Dornstedt Advocatuur staat voor durf en daadkracht. Wij geloven in het gevecht voor uw recht en gaan niet voor de gemakkelijke deal. Het belang van onze cliënten staat altijd voorop. Dat belang behartigen wij dikwijls door voor u een zo gunstig mogelijke regeling te treffen met de tegenpartij.

Lees meer over onze daadkracht in het arbeidsrecht

Advocaat

Met recht betrokken

Back To Top