Ga naar hoofdinhoud

Brittany de Kruif is Legal Office Associate bij Dornstedt Advocatuur. Van het ontvangen van cliënten en het als eerste aanspreekpunt voor (nieuwe) cliënten fungeren tot het uitwerken van dictaten en het verzenden van (proces)stukken, zonder Legal Office Associate staat ieder advocatenkantoor stil.

Brittany De Kruif

Hoe is jouw carrière bij Dornstedt Advocatuur gestart?
Ik werk hier sinds juli 2023. Ik heb hiervoor bij twee andere advocatenkantoren gewerkt en in totaal ben ik nu zo’n vijf jaar aan het werk als Juridisch Secretaresse. Oorspronkelijk wilde ik gymdocent worden, maar vanwege een carrièreswitch ben ik via mijn toenmalige bijbaantje in de juridische wereld beland.

Waar houd jij je voornamelijk mee bezig?
Als ondersteuning doen we bijna alles. We dienen processtukken in, werken dictaten uit, zorgen dat de administratie op orde is, maar zijn ook het eerste aanspreekpunt voor cliënten. Verder verwerken en versturen wij onder andere brieven naar cliënten, wederpartijen en rechtbanken/gerechtshoven.

Waarom heb je ervoor gekozen om in de advocatuur te gaan werken?
In eerste instantie was het mijn doel om leraar lichamelijke opvoeding te worden. Rechten vond ik altijd interessant, maar een baan waarbij ik de hele dag achter een computer moest zitten, was niets voor mij. De werkelijkheid is uiteraard niet dat je alleen maar stilzit en mijn interesse voor de advocatuur is steeds meer gaan groeien, waardoor ik nu op mijn plek zit. 

Cliënten komen naar ons toe met problemen en het is fijn om mensen zo goed mogelijk te assisteren bij het oplossen van de verschillende situaties. De veelzijdigheid van het werk spreekt mij erg aan.

Waarom denk jij dat cliënten voor Dornstedt Advocatuur kiezen?
We zijn snel, accuraat en probleemoplossend. Sommige kantoren kunnen nogal terughoudend zijn. Wij zijn juist het tegenovergestelde. We pakken het meteen op en zorgen dat cliënten weten waar ze aan toe zijn.

strijd
vaardig

Als we in overleg niet tot een oplossing komen, gaan we de confrontatie niet uit de weg. We zijn strijdvaardig. En vaardig in de strijd…

Lees meer over onze strijdvaardigheid in het ondernemingsrecht

toegewijd

Een juridisch geschil is dikwijls een ingrijpende zaak voor de betrokkenen. Het is belangrijk dat u in zulke gevallen advies kunt inwinnen bij een juridisch adviseur. Een vertrouwenspersoon die u van raad kan voorzien, een luisterend oor heeft en oog voor uw kant van de zaak. Dat doen wij met volledige toewijding. Want elke casus is uniek en vraagt om 100% aandacht.

Lees meer over onze toewijding bij juridisch advies

daad
krachtig

Dornstedt Advocatuur staat voor durf en daadkracht. Wij geloven in het gevecht voor uw recht en gaan niet voor de gemakkelijke deal. Het belang van onze cliënten staat altijd voorop. Dat belang behartigen wij dikwijls door voor u een zo gunstig mogelijke regeling te treffen met de tegenpartij.

Lees meer over onze daadkracht in het arbeidsrecht

Advocaat

Met recht betrokken

Back To Top