Ga naar hoofdinhoud

Dé specialist in arbeidsrecht: Dornstedt Advocatuur

Dornstedt Advocatuur staat voor u klaar bij iedere arbeidsrechtelijke kwestie. Met grenzeloze toewijding en vastberadenheid is geen conflict te groot voor onze advocaten. Onze schat aan kennis, ervaring en vernieuwende inzichten stelt ons in staat niet alleen onze voorsprong te behouden, maar ook voortdurend uit te breiden. Als u een arbeidsrechtadvocaat zoekt die onverschrokken aan uw zijde staat, dan is Dornstedt Advocatuur het advocatenkantoor dat u zoekt.

DAAD
KRACHTIG

Dornstedt Advocatuur kent de kunst van de overwinning

Arbeidsrecht is onontkoombaar voor eenieder. Of u nu werkgever of werknemer bent, zodra u een arbeidsovereenkomst aangaat, betreedt u de arbeidsrechtelijke arena. Of u nu een onrechtmatig ontslagen werknemer bent of een werkgever die steun zoekt in een arbeidsconflict, onze advocaten en juridisch specialisten staan klaar om u bij te staan.

Ontslag, reorganisatie, arbeidsongeschiktheid… Onze advocaten zijn zowel letterlijk als figuurlijk meesters in arbeidsrecht. U kunt bij ons rekenen op onvoorwaardelijke steun bij arbeidsgeschillen en arbeidsconflicten, bijstand bij ontslag, reorganisatie, faillissement, concurrentiebeding, contractbreuk, arbeidsongeschiktheid door ziekte en kwesties met betrekking tot salaris. Of u nu een gedreven ondernemer, een visionaire DGA van een opkomend bedrijf of een vastberaden werknemer bent, wij zijn er om uw belang te dienen.

Waarom kiest men Dornstedt Advocatuur voor een succesvolle verdediging in arbeidsrecht?

Bent u op zoek naar een advocaat die een zaak voor u wint? Dan bent u op zoek naar Dornstedt Advocatuur. Het advocatenvak is een dynamische arena waarin onze advocaten zich voortdurend ontwikkelen. Er bestaat geen universele aanpak die twee keer hetzelfde kan worden toegepast. Elke zaak is uniek en het is van cruciaal belang dat uw verdediging zich optimaal voorbereidt en strijdvaardig maakt. Wij begrijpen dat als geen ander en we handelen ernaar. Met onze expertise en kennis zetten we ons niet enkel ferm voor u in in de rechtszaal, maar bieden we u ook de rust en zekerheid die u verdient tijdens het hele proces. Wij zijn meesters in ons vak, zodat u zich volledig kunt richten op waar u goed in bent. De advocaten van Dornstedt Advocatuur zijn onverschrokken. Wij geven niet op. Wij staan op voor de rechten van onze cliënten en handelen altijd in uw belang.

strijd
vaardig

Als we in overleg niet tot een oplossing komen, gaan we de confrontatie niet uit de weg. We zijn strijdvaardig. En vaardig in de strijd…

Lees meer over onze strijdvaardigheid in het ondernemingsrecht

toegewijd

Een juridisch geschil is dikwijls een ingrijpende zaak voor de betrokkenen. Het is belangrijk dat u in zulke gevallen advies kunt inwinnen bij een juridisch adviseur. Een vertrouwenspersoon die u van raad kan voorzien, een luisterend oor heeft en oog voor uw kant van de zaak. Dat doen wij met volledige toewijding. Want elke casus is uniek en vraagt om 100% aandacht.

Lees meer over onze toewijding bij juridisch advies

betrokken
-team-

Als we voor u vechten, strijden we zij aan zij, rug aan rug. Geloof in de overwinning vraagt om verregaande betrokkenheid. Daar staan we voor. Ons voltallige team heeft de ervaring en bereidwilligheid om – indien nodig – alles uit de kast te trekken om het recht te laten zegevieren.

Maak kennis met ons team

Dornstedt Advocatuur: altijd voorop in de strijd

Dornstedt Advocatuur is een advocatenkantoor gevestigd in Hellevoetsluis, onder de rook van Rotterdam. Naast onze expertise in arbeidsrecht kent ook het ondernemingsrecht voor ons geen geheimen. Onbevreesd en vastberaden. Wij lossen uw problemen op en zetten daarbij meer dan 30 jaar ervaring in. 

We weten welke paden we moeten bewandelen en, indien nodig, welke paden we zelf moeten creëren. Voor u. Bent u verwikkeld in een arbeidsrechtelijk conflict? De advocaten van Dornstedt Advocatuur staan klaar om u te verdedigen.

Advocaat

Met recht betrokken

Back To Top