Ga naar hoofdinhoud

Dornstedt Advocatuur is een ervaren en dynamisch advocatenkantoor, gespecialiseerd in arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Wij zijn gevestigd in Hellevoetsluis, onder de rook van Rotterdam. Bent u op zoek naar specialisten in arbeidsrecht en ondernemingsrecht? Met Dornstedt Advocatuur kiest u voor een vakkundige, betrouwbare en immer strijdvaardige partner.

DAAD
KRACHTIG

Op het gebied van arbeidsrecht heeft Dornstedt Advocatuur een glanzende reputatie te verdedigen. Reken maar dat we dat met verve doen. Niet door onze voorsprong te verdedigen, maar door die voorsprong steeds verder uit te bouwen. Wij gebruiken opgedane kennis en nieuwe inzichten, ervaringen en casussen om u bij te staan en optimaal te bedienen. Daadkrachtig. Vastberaden.

Iedereen die een arbeidsovereenkomst heeft gesloten, krijgt met arbeidsrecht te maken. Zowel de werkgever als de werknemer. Wij mogen beide partijen tot onze cliënten rekenen.

Ook behartigen wij zaken van zelfstandig ondernemers en DGA’s van kleine en middelgrote bedrijven.

Ontslag, reorganisatie, arbeidsongeschiktheid… de advocaten van Dornstedt Advocatuur zijn letterlijk en figuurlijk meesters in arbeidsrecht. U kunt bij ons terecht voor ondersteuning bij een arbeidsgeschil of een arbeidsconflict, hulp bij ontslag, reorganisatie, faillissement, concurrentiebeding, contractbreuk, arbeidsongeschiktheid bij ziekte en kwesties omtrent salaris.

strijd
vaardig

Als we in overleg niet tot een oplossing komen, gaan we de confrontatie niet uit de weg. We zijn strijdvaardig. En vaardig in de strijd…

Lees meer over onze strijdvaardigheid in het ondernemingsrecht

toegewijd

Een juridisch geschil is dikwijls een ingrijpende zaak voor de betrokkenen. Het is belangrijk dat u in zulke gevallen advies kunt inwinnen bij een juridisch adviseur. Een vertrouwenspersoon die u van raad kan voorzien, een luisterend oor heeft en oog voor uw kant van de zaak. Dat doen wij met volledige toewijding. Want elke casus is uniek en vraagt om 100% aandacht.

Lees meer over onze toewijding bij juridisch advies

betrokken
-team-

Als we voor u vechten, strijden we zij aan zij, rug aan rug. Geloof in de overwinning vraagt om verregaande betrokkenheid. Daar staan we voor. Ons voltallige team heeft de ervaring en bereidwilligheid om – indien nodig – alles uit de kast te trekken om het recht te laten zegevieren.

Maak kennis met ons team

Advocaat

Met recht betrokken

Back To Top