Ga naar hoofdinhoud

Juridisch advies wint u in bij Dornstedt Advocatuur

Goed juridisch advies geeft u vertrouwen en helpt u bij het maken van toekomstige beslissingen. Het kan het verschil maken tussen het wel of niet aangaan van een rechtszaak en winst of verlies. Bij Dornstedt Advocatuur kunnen we u verzekeren dat deze betrouwbare rechtshulp wordt gegeven door onze advocaten. Wij hebben het belang van onze cliënten te allen tijde voorop staan. Dit kunt u terugzien in onze aanpak; wij zijn betrokken bij u en de zaak, schakelen snel, komen onze afspraak na en boeken resultaat. Uw belang is ons vertrekpunt.

TOEGEWIJD

Wat is juridisch advies?

Juridisch advies is in ieder rechtsgebied van toepassing en zorgt ervoor dat u met een professional kunt spreken, uw vragen kunt stellen en advies inwinnen. Bij Dornstedt Advocatuur bieden we dat in vele soorten aan. Van een adviesgesprek om met een andere blik naar uw zaak of geschil te kijken tot het voorwerk om tot een rechtszaak te komen. Dankzij onze specialisatie in arbeidsrecht en ondernemingsrecht staan wij veel cliënten op deze rechtsgebieden bij. Dit betekent echter niet dat wij op andere vlakken geen juridisch advies geven. Bent u benieuwd wat de advocaten van Dornstedt Advocatuur voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Juridisch advies bij een arbeidsconflict

Veel juridisch advies heeft betrekking op een arbeidsconflict. Indien een arbeidsrelatie tussen werknemer en werkgever niet naar behoren verloopt en moeilijkheden met zich meebrengt, is het raadzaam om een juridisch adviseur in te schakelen. Wij raden aan om een advocaat te nemen die weet hoe een arbeidsverhouding juridisch in elkaar steekt en die u meer kan vertellen over de wederzijdse rechten en plichten. De advocaten van Dornstedt Advocatuur zullen zich maximaal inzetten om het hoogst haalbare resultaat voor u te behalen.

strijd
vaardig

Als we in overleg niet tot een oplossing komen, gaan we de confrontatie niet uit de weg. We zijn strijdvaardig. En vaardig in de strijd…

Lees meer over onze strijdvaardigheid in het ondernemingsrecht

daad
krachtig

Dornstedt Advocatuur staat voor durf en daadkracht. Wij geloven in het gevecht voor uw recht en gaan niet voor de gemakkelijke deal. Het belang van onze cliënten staat altijd voorop. Dat belang behartigen wij dikwijls door voor u een zo gunstig mogelijke regeling te treffen met de tegenpartij.

Lees meer over onze daadkracht in het arbeidsrecht

betrokken
-team-

Als we voor u vechten, strijden we zij aan zij, rug aan rug. Geloof in de overwinning vraagt om verregaande betrokkenheid. Daar staan we voor. Ons voltallige team heeft de ervaring en bereidwilligheid om – indien nodig – alles uit de kast te trekken om het recht te laten zegevieren.

Maak kennis met ons team

Waarom kiest men Dornstedt Advocatuur voor juridisch advies?

Dornstedt Advocatuur staat voor betrouwbaar juridisch advies en een ferme rechtsbijstand. Wij pakken uw zaak met beide handen aan. Waar anderen een stap terug doen, is Dornstedt Advocatuur niet bang om een stap erbij te zetten. Natuurlijk is het schikken van een zaak een mogelijkheid, maar indien het nodig is hebben wij het lef om er nog een schepje bovenop te doen. Het recht halen vraagt om een sterke zaak. Dat is onze expertise. Samen met u zetten wij ons daar tot het einde voor in.

Dornstedt Advocatuur, meer dan een specialist in juridisch advies

Advocatenkantoor Dornstedt Advocatuur is, net onder de rook van Rotterdam, in Hellevoetsluis gevestigd. Naast juridisch advies, is ons kantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht en ondernemingsrecht. De zorgen van een zaak nemen we voor onze cliënt weg zodat rust en overzicht terug kan komen in het leven van de cliënt. Wij nemen het heft in handen en slaan onze slag wanneer het moment daar is. Kunt u hulp gebruiken? Dan staan de advocaten van Dornstedt Advocatuur voor u klaar.

Advocaat

Met recht betrokken

Back To Top