Ga naar hoofdinhoud

Dornstedt Advocatuur is een ervaren en dynamisch advocatenkantoor, gespecialiseerd in arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Wij zijn gevestigd in Hellevoetsluis, onder de rook van Rotterdam. Bent u op zoek naar specialisten in arbeidsrecht en ondernemingsrecht? Met Dornstedt Advocatuur kiest u voor een vakkundige, betrouwbare en immer strijdvaardige partner.

TOEGEWIJD

U zoekt betrouwbare rechtshulp, deskundig
juridisch advies. Een advocaat die u snel, vakkundig en betrokken bijstaat. Die resultaat boekt. Dornstedt Advocatuur heeft het belang van haar cliënten te allen tijde voorop staan. Dat ziet u terug in onze aanpak. Wij zijn betrokken, no nonsense, schakelen snel en komen afspraken na. Uw belang is ons vertrekpunt. Uw zaak altijd de hoofdzaak.

Dornstedt Advocatuur staat voor betrouwbaar juridisch advies en ferme rechtsbijstand. Wij bijten ons vast in uw zaak. Schakelen naar een hogere versnelling waar anderen afremmen. Het schikken van een zaak is een mogelijkheid, maar indien nodig zetten wij zwaar geschut in. Je recht behalen vraagt dikwijls om een gevecht. Een klap uitdelen. Opkomen voor je belangen. Daar zijn wij goed in.

strijd
vaardig

Als we in overleg niet tot een oplossing komen, gaan we de confrontatie niet uit de weg. We zijn strijdvaardig. En vaardig in de strijd…

Lees meer over onze strijdvaardigheid in het ondernemingsrecht

daad
krachtig

Dornstedt Advocatuur staat voor durf en daadkracht. Wij geloven in het gevecht voor uw recht en gaan niet voor de gemakkelijke deal. Het belang van onze cliënten staat altijd voorop. Dat belang behartigen wij dikwijls door voor u een zo gunstig mogelijke regeling te treffen met de tegenpartij.

Lees meer over onze daadkracht in het arbeidsrecht

betrokken
-team-

Als we voor u vechten, strijden we zij aan zij, rug aan rug. Geloof in de overwinning vraagt om verregaande betrokkenheid. Daar staan we voor. Ons voltallige team heeft de ervaring en bereidwilligheid om – indien nodig – alles uit de kast te trekken om het recht te laten zegevieren.

Maak kennis met ons team

Advocaat

Met recht betrokken

Back To Top