Ga naar hoofdinhoud

Dornstedt Advocatuur is een ervaren en dynamisch advocatenkantoor, gespecialiseerd in arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Wij zijn gevestigd in Hellevoetsluis, onder de rook van Rotterdam. Bent u op zoek naar specialisten in arbeidsrecht en ondernemingsrecht? Met Dornstedt Advocatuur kiest u voor een vakkundige, betrouwbare en immer strijdvaardige partner.

STRIJD
VAARDIG

Dornstedt Advocatuur is diep ingevoerd in ondernemingsrecht. Wordt er inbreuk gemaakt op uw merkenrecht of intellectuele eigendom? Bent u verwikkeld in een zakelijk of financieel geschil? Wilt u een faillissement aanvragen of aanvechten? Neem contact met ons op. U kunt rekenen op onze deskundige betrokkenheid. Wij zijn er. Voor u.

Dornstedt Advocatuur opereert op het scherp van de snede. Wij zijn bereid tot het uiterste te gaan voor onze cliënten. Dat betekent dat wij de mouwen opstropen en indien nodig grenzen opzoeken. We gaan het gevecht aan. Deinzen er niet voor terug om een tik uit te delen. Ook als dat betekent dat we soms zelf een schram of een blauwe plek oplopen. Het eindresultaat telt.

daad
krachtig

Dornstedt Advocatuur staat voor durf en daadkracht. Wij geloven in het gevecht voor uw recht en gaan niet voor de gemakkelijke deal. Het belang van onze cliënten staat altijd voorop. Dat belang behartigen wij dikwijls door voor u een zo gunstig mogelijke regeling te treffen met de tegenpartij.

Lees meer over onze daadkracht in het arbeidsrecht

toegewijd

Een juridisch geschil is dikwijls een ingrijpende zaak voor de betrokkenen. Het is belangrijk dat u in zulke gevallen advies kunt inwinnen bij een juridisch adviseur. Een vertrouwenspersoon die u van raad kan voorzien, een luisterend oor heeft en oog voor uw kant van de zaak. Dat doen wij met volledige toewijding. Want elke casus is uniek en vraagt om 100% aandacht.

Lees meer over onze toewijding bij juridisch advies

betrokken
-team-

Als we voor u vechten, strijden we zij aan zij, rug aan rug. Geloof in de overwinning vraagt om verregaande betrokkenheid. Daar staan we voor. Ons voltallige team heeft de ervaring en bereidwilligheid om – indien nodig – alles uit de kast te trekken om het recht te laten zegevieren.

Maak kennis met ons team

Advocaat

Met recht betrokken

Back To Top