Ga naar hoofdinhoud

Ondernemingsrecht: een van de specialismen bij Dornstedt Advocatuur

Als ondernemer hoopt u er nooit mee te maken te krijgen en juist om die reden wilt u een goede advocaat. Een specialist in ondernemingsrecht. Want voorkomen is beter dan genezen. En als voorkomen niet meer tot de opties behoort, wilt u bijgestaan worden door een advocaat die het klappen van de zweep kent. Om die reden kiezen talloze ondernemers voor Dornstedt Advocatuur als hun betrouwbare partner. Zodat zij kunnen blijven ondernemen.

Als wij kunnen doen waar we goed in zijn, kunt u met een gerust hart hetzelfde doen. Van advies bij een mogelijk geschil tot het bijstaan in een juridisch gevecht, de advocaten van Dornstedt Advocatuur staan altijd voor u klaar.

STRIJD
VAARDIG

Wat is ondernemingsrecht?

Ondernemingsrecht is het rechtsgebied dat zich bezighoudt met alle juridische aspecten waar een onderneming mee te maken kan krijgen. Bent u verwikkeld in een zakelijk of financieel geschil? Wilt u een faillissement aanvragen of aanvechten? De gespecialiseerde advocaten van Dornstedt Advocatuur staan klaar om u bij dit soort zaken te ondersteunen. En natuurlijk hoopt u gewoon te kunnen ondernemen zonder enige zorgen. Maar net als een ongeluk, zit ook een juridisch geschil in een klein hoekje. En in dat geval wilt u kunnen handelen. Met een rechte rug, vol vertrouwen en bijgestaan door gedreven advocaten.

Waarom kiest men Dornstedt Advocatuur?

Of het nu gaat om ondernemingsrecht, arbeidsrecht of divers juridisch advies, de advocaten van Dornstedt Advocatuur handelen op het scherpst van de snede en zetten in op het beste resultaat. Wij zijn bereid om tot het uiterste te gaan voor onze cliënten. Natuurlijk is het eindigen in de rechtszaal niet het doel, maar we gaan het conflict nooit uit de weg. Met een team van advocaten, legal counsels en associates, staat er bij Dornstedt Advocatuur altijd iemand voor u klaar om het beste resultaat te behalen. Ondernemingsrecht en Dornstedt Advocatuur, de ideale combinatie voor u.

daad
krachtig

Dornstedt Advocatuur staat voor durf en daadkracht. Wij geloven in het gevecht voor uw recht en gaan niet voor de gemakkelijke deal. Het belang van onze cliënten staat altijd voorop. Dat belang behartigen wij dikwijls door voor u een zo gunstig mogelijke regeling te treffen met de tegenpartij.

Lees meer over onze daadkracht in het arbeidsrecht

toegewijd

Een juridisch geschil is dikwijls een ingrijpende zaak voor de betrokkenen. Het is belangrijk dat u in zulke gevallen advies kunt inwinnen bij een juridisch adviseur. Een vertrouwenspersoon die u van raad kan voorzien, een luisterend oor heeft en oog voor uw kant van de zaak. Dat doen wij met volledige toewijding. Want elke casus is uniek en vraagt om 100% aandacht.

Lees meer over onze toewijding bij juridisch advies

betrokken
-team-

Als we voor u vechten, strijden we zij aan zij, rug aan rug. Geloof in de overwinning vraagt om verregaande betrokkenheid. Daar staan we voor. Ons voltallige team heeft de ervaring en bereidwilligheid om – indien nodig – alles uit de kast te trekken om het recht te laten zegevieren.

Maak kennis met ons team

Dornstedt Advocatuur, meer dan een specialist in ondernemingsrecht

Onder de rook van Rotterdam is ons advocatenkantoor Dornstedt Advocatuur in Hellevoetsluis gevestigd. Behalve ondernemingsrecht zijn wij ook gespecialiseerd in arbeidsrecht. Onze advocaten strijden voor het belang van iedere cliënt. En met meer dan dertig jaar ervaring weten we als geen ander wat we moeten doen. We duiken in de materie, bereiden ons optimaal voor en laten ons niet uit het veld slaan. Wij zijn er. Voor u. Kunt u hulp gebruiken? Dan staan de advocaten van Dornstedt Advocatuur voor u klaar.

Advocaat

Met recht betrokken

Back To Top