Ga naar hoofdinhoud

Mr. Michel C.V. Dornstedt is advocaat bij Dornstedt Advocatuur. Michel is tevens de oprichter en eigenaar van dit kantoor.

Mr. Michel C.V. Dornstedt

Hoe is jouw carrière bij Dornstedt Advocatuur gestart?
In 2007 ben ik mijn eigen kantoor gestart. Daarvoor was ik partner bij een ander kantoor, maar die maatschap ging in 2007 uit elkaar. Voor mij een mooi moment om zelf te starten. Ik ben in Brielle begonnen en in 2013 konden we dit pand in Hellevoetsluis betreden. Sinds die tijd zijn we organisch gegroeid en inmiddels bestaat ons team uit zeven collega’s. 

Waar houd jij je voornamelijk mee bezig?
Dat ligt aan de agenda. Er zijn weken dat ik elke dag naar een zitting moet, maar ook weken dat ik de hele week op kantoor ben. Aan de hand van die planning vul ik m’n week in. Andere dagen ben ik voornamelijk bezig met stukken lezen, zaken voorbereiden en afspraken met cliënten. En daarnaast ben ik bezig met het – samen met het team – op de kaart zetten én houden van wat we zo belangrijk vinden: benaderbaarheid, beschikbaarheid, precisie en snelheid. Cliënten moeten weten dat we snel ter beschikking kunnen staan en een probleem ook echt aanpakken. Zoals gezegd, accuraat en snel. Je kan dat onze filosofie noemen. 

Waarom heb je ervoor gekozen om in de advocatuur te gaan werken?
Ik heb altijd al advocaat willen zijn. Ik houd van het debat, de scherpte daarvan en van het meningsverschil. Dat we er als beschaving voor kiezen om meningsverschillen en problemen op deze manier op te lossen, is mooi. Om daar deel van uit te maken en cliënten bij te kunnen staan, maakt dankbaar.

Waarom denk jij dat cliënten voor Dornstedt Advocatuur kiezen?
Omdat wij bekend staan als knokker. In de goede zin van het woord, uiteraard. Kom je er niet uit? Ga dan naar Dornstedt. We zijn onverzettelijk, stappen niet opzij. 

strijd
vaardig

Als we in overleg niet tot een oplossing komen, gaan we de confrontatie niet uit de weg. We zijn strijdvaardig. En vaardig in de strijd…

Lees meer over onze strijdvaardigheid in het ondernemingsrecht

toegewijd

Een juridisch geschil is dikwijls een ingrijpende zaak voor de betrokkenen. Het is belangrijk dat u in zulke gevallen advies kunt inwinnen bij een juridisch adviseur. Een vertrouwenspersoon die u van raad kan voorzien, een luisterend oor heeft en oog voor uw kant van de zaak. Dat doen wij met volledige toewijding. Want elke casus is uniek en vraagt om 100% aandacht.

Lees meer over onze toewijding bij juridisch advies

daad
krachtig

Dornstedt Advocatuur staat voor durf en daadkracht. Wij geloven in het gevecht voor uw recht en gaan niet voor de gemakkelijke deal. Het belang van onze cliënten staat altijd voorop. Dat belang behartigen wij dikwijls door voor u een zo gunstig mogelijke regeling te treffen met de tegenpartij.

Lees meer over onze daadkracht in het arbeidsrecht

Advocaat

Met recht betrokken

Back To Top