Ga naar hoofdinhoud

Dorien Boomert is Office Manager bij Dornstedt Advocatuur. Dat betekent onder andere dat zij ons kantoor draaiende houdt op logistiek en facilitair gebied, maar ook het team met Legal Office Associates aanstuurt en verantwoordelijk is voor het (digitale) roljournaal van de Rechtspraak.

Dorien Boomert

Hoe is jouw carrière bij Dornstedt Advocatuur gestart?
Ik werk hier sinds 2010. Gelijk uit de schoolbanken, na mijn opleiding tot secretaresse bij Schoevers ben ik bij Dornstedt Advocatuur begonnen. In die tijd heb ik intern verschillende (juridische) opleidingen gedaan en sinds 2013 ben ik aangesteld als Office Manager. In januari 2024 heb ik de opleiding Specialist Arbeidsrecht van de AN-I succesvol afgerond, zodat ik de inhoudelijke kennis heb om de advocaten en Legal Counsel bij te staan.

Waar houd jij je voornamelijk mee bezig?
Allereerst de welbekende facilitaire zaken die bij iedere organisatie belangrijk zijn. Van het agendabeheer en het hebben van contact met verschillende instanties tot de zaken rondom ons historische pand en het voorbereiden van vergaderingen. Daarnaast stuur ik het team van Legal Office Associates aan. Samen werken we dictaten uit, ben ik verantwoordelijk voor dossieropbouw, verwerk ik (agenda)punten die in de dagbespreking aan bod zijn gekomen en ben ik verantwoordelijk voor de digitale rol. Kort gezegd, de persoon binnen kantoor die het algehele overzicht houdt en ondersteunt waar nodig. 

Waarom heb je ervoor gekozen om in de advocatuur te gaan werken?
Toen ik van school afkwam, heb ik niet heel bewust voor de advocatuur gekozen. Ik heb hier gesolliciteerd en tijdens m’n sollicitatie had ik een goed gevoel bij het kantoor, wat ervoor zorgde dat ik hier ben begonnen. Gedurende mijn loopbaan ben ik er wel achter gekomen dat ik dit een interessante en mooie branche vind. Het bijstaan van particulieren danwel ondernemers in diverse kwesties én de afwisseling in het vak maakt elke dag anders. 

Waarom denk jij dat cliënten voor Dornstedt Advocatuur kiezen?
Onze korte lijnen en betrokkenheid. We zetten ons ten volle in en ik denk dat cliënten dat ook echt merken. We denken mee met onze cliënten, zorgen ervoor dat we benaderbaar en beschikbaar zijn. Vooral dat laatste vinden we erg belangrijk. Cliënten moeten bij je terecht kunnen, bij wijze van spreken dag en nacht. We merken ook dat cliënten dat fijn vinden. Vanuit servicegerichtheid brengen we uit onszelf ook zaken of details naar voren als dit voor cliënten van belang is om te weten. We nemen of behouden daarmee het initiatief, wat kenmerkend is voor onze manier van werken. 

strijd
vaardig

Als we in overleg niet tot een oplossing komen, gaan we de confrontatie niet uit de weg. We zijn strijdvaardig. En vaardig in de strijd…

Lees meer over onze strijdvaardigheid in het ondernemingsrecht

toegewijd

Een juridisch geschil is dikwijls een ingrijpende zaak voor de betrokkenen. Het is belangrijk dat u in zulke gevallen advies kunt inwinnen bij een juridisch adviseur. Een vertrouwenspersoon die u van raad kan voorzien, een luisterend oor heeft en oog voor uw kant van de zaak. Dat doen wij met volledige toewijding. Want elke casus is uniek en vraagt om 100% aandacht.

Lees meer over onze toewijding bij juridisch advies

daad
krachtig

Dornstedt Advocatuur staat voor durf en daadkracht. Wij geloven in het gevecht voor uw recht en gaan niet voor de gemakkelijke deal. Het belang van onze cliënten staat altijd voorop. Dat belang behartigen wij dikwijls door voor u een zo gunstig mogelijke regeling te treffen met de tegenpartij.

Lees meer over onze daadkracht in het arbeidsrecht

Advocaat

Met recht betrokken

Back To Top