Ga naar hoofdinhoud

Mr. Tessa Vermaas is Advocaat bij Dornstedt Advocatuur. Tijdens haar rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit wilde Tessa graag ervaring opdoen in de juridische wereld. Een openstaande vacature bij ons kantoor was dan ook precies wat zij zocht en inmiddels werkt ze al drie jaar bij ons.

Mr. Tessa Vermaas

Tessa

Hoe is jouw carrière bij Dornstedt Advocatuur gestart?
Eind 2020 ben ik begonnen als secretaresse. Het leek me leuk en leerzaam om tijdens mijn studie al in de advocatenbranche te werken, dus heb ik na kennisname daarvan direct gesolliciteerd op de vacature voor secretaresse. Tegen het einde van mijn masterstudie ondernemingsrecht is mijn functie gewijzigd naar legal assistant. In die functie kon ik meer juridisch inhoudelijk werk doen. Dat heeft uiteindelijk in januari 2023 geleid tot mijn beëdiging tot advocaat. Sinds maart 2023 volg ik de Beroepsopleiding Advocaten. 

Waar houd jij je voornamelijk mee bezig?
Ik ben afgestudeerd in ondernemingsrecht, dus ik houd mij onder meer bezig met zaken in dat rechtsgebied. Daarnaast sta ik cliënten bij op het gebeid van arbeidsrecht, insolventierecht en contractenrecht. Eigenlijk kunnen nagenoeg alle cliënten met vragen die onder algemeen civiel recht kunnen worden geschaard bij mij (ons) terecht. Ik werk veel samen met Wendy Letterie-Wolterman, onze Legal Counsel, en met Michel Dornstedt, stel processtukken op en onderhoud contact met cliënten en (advocaat) wederpartijen. 

Waarom heb je ervoor gekozen om in de advocatuur te gaan werken?
Naast dat het fijn is om mensen te kunnen helpen en dingen voor hen uit handen te kunnen nemen – of het nu gaat om werknemers of ondernemers – vind ik het leuk om mij ergens in vast te bijten en te proberen om aanknopingspunten te vinden in een dossier zodat ik voor cliënten een sterke zaak kan opbouwen. 

Waarom denk jij dat cliënten voor Dornstedt Advocatuur kiezen
In de omgeving staan wij bekend als aanpakkers. De reputatie die Michel Dornstedt in de afgelopen jaren heeft opgebouwd zorgt ervoor dat cliënten die willen dat er daadwerkelijk iets gebeurt, bij ons komen. Daarnaast hebben we de processen op zo’n manier ingericht dat iedereen die hier werkzaam is, overal van op de hoogte is. We kunnen daarom snel schakelen en snel en efficiënt werken. Die aanpak werkt in het voordeel van cliënten.  

strijd
vaardig

Als we in overleg niet tot een oplossing komen, gaan we de confrontatie niet uit de weg. We zijn strijdvaardig. En vaardig in de strijd…

Lees meer over onze strijdvaardigheid in het ondernemingsrecht

toegewijd

Een juridisch geschil is dikwijls een ingrijpende zaak voor de betrokkenen. Het is belangrijk dat u in zulke gevallen advies kunt inwinnen bij een juridisch adviseur. Een vertrouwenspersoon die u van raad kan voorzien, een luisterend oor heeft en oog voor uw kant van de zaak. Dat doen wij met volledige toewijding. Want elke casus is uniek en vraagt om 100% aandacht.

Lees meer over onze toewijding bij juridisch advies

daad
krachtig

Dornstedt Advocatuur staat voor durf en daadkracht. Wij geloven in het gevecht voor uw recht en gaan niet voor de gemakkelijke deal. Het belang van onze cliënten staat altijd voorop. Dat belang behartigen wij dikwijls door voor u een zo gunstig mogelijke regeling te treffen met de tegenpartij.

Lees meer over onze daadkracht in het arbeidsrecht

Advocaat

Met recht betrokken

Back To Top