Ga naar hoofdinhoud

Voor wie is Dornstedt Advocatuur?

Bij Dornstedt Advocatuur staat de deur open voor iedereen die op zoek is naar een juridisch partner. Met onze specialisatie in arbeidsrecht en ondernemingsrecht staan wij iedereen binnen dit vakgebied bij. Ons kantoor kan hierdoor dynamisch blijven, omdat we alle partijen kunnen verdedigen en iedere zaak van verschillende inzichten kunnen bekijken. Zodoende weten we vaak precies wat de tegenpartij gaat doen. Of u nu een werknemer, werkgever of ondernemer van een groot bedrijf of klein bedrijf bent, bij Dornstedt Advocatuur bent u aan het juiste adres.

Voor werknemers: Uw rechten, onze verdediging
Bent u als werknemer verwikkeld in een arbeidsconflict? Heeft u vragen over uw arbeidscontract, ontslagrecht of arbeidsvoorwaarden of heeft u uw loon niet op tijd ontvangen? Bij Dornstedt Advocatuur begrijpen we dat werknemers specifieke juridische behoeften hebben. Onze ervaren arbeidsrechtadvocaten staan aan uw zijde om uw rechten te beschermen en een oplossing te vinden die recht doet aan uw situatie.

Voor werkgevers: Strategisch advies, doeltreffende verdediging
Als werkgever bent u zich bewust van de complexiteit van arbeidsrelaties en de uitdagingen waarmee u kunt worden geconfronteerd. Dornstedt Advocatuur biedt niet alleen juridische bijstand in geval van geschillen, maar ook proactief strategisch advies om potentiële problemen te voorkomen. Of het nu gaat om het opstellen van arbeidscontracten, het omgaan met ontslagprocedures of het adviseren over arbeidsvoorwaarden, ons team staat voor u klaar.

Voor Ondernemers: Ondernemingsrechtelijke expertise op maat
Ondernemers staan vaak voor unieke uitdagingen op het gebied van contracten, aansprakelijkheid en zakelijke geschillen. Bij Dornstedt Advocatuur begrijpen we de complexiteit van het runnen van een bedrijf en van het ondernemingsrecht. We bieden  op maat gemaakt juridisch advies om uw belangen te beschermen. Of u nu een start-up bent die juridische begeleiding nodig heeft of een gevestigd bedrijf dat hulp zoekt bij fusies en overnames, wij zijn er om u te ondersteunen.

Voor grote en kleine bedrijven: Dornstedt Advocatuur is uw juridische partner
Ongeacht de omvang van uw bedrijf, Dornstedt Advocatuur staat garant voor professionele en persoonlijke service. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en dat vereist aangepaste juridische oplossingen. Of het nu gaat om geschillenbeslechting, contractonderhandelingen of algemeen juridisch advies, ons team van toegewijde advocaten staat klaar om u te helpen groeien en uw belangen te beschermen.

Het hart van Dornstedt Advocatuur ligt bij onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige juridische diensten die passen bij uw specifieke behoeften. Wij zijn er trots op een vertrouwde partner te zijn voor zowel werknemers als werkgevers en voor ondernemers van alle groottes. Bij Dornstedt Advocatuur gaan we verder dan juridische bijstand; we streven ernaar om u te voorzien van de kennis en het inzicht dat nodig is om met vertrouwen zakelijke beslissingen te nemen. En we zetten door waar het nodig is. Opgeven zien we niet als een optie.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Dornstedt Advocatuur uw juridische partner kan zijn in arbeids- en ondernemingsrecht. Uw succes is ons doel, en wij zijn er om u te helpen op weg naar een juridisch gezonde toekomst. Bel naar 0181 760 076 of stuur een mail naar mrdornstedt@dornstedt.nl.

Back To Top